open/close

White paper

Våre eksperter gir deg råd om transport- og logistikkbransjen helt gratis.

Last opp våre White papers hvor eksperter, i en serie med utgivelser, dekker tema som outsourcing av lagerhold, kontraktsforhandlinger og transportforsikring.

Våre White papers er resultatet av et samarbeid mellom interne og eksterne eksperter i transport- og logistikkbransjen. Vi gjør dette for å sikre et objektivt og korrekt syn på de ulike temaene som blir tatt opp.

Temaene vil variere og dekke alt fra spørsmål relatert til lagerhold og over til mer bransjespesifikke problemstillinger. Felles for alle White papers er at de vil gi deg inngående kunnskap om «do’s and dont’s» i vår bransje. Vi vil være på plass til å hjelpe deg hvis du skulle ønske enda mer informasjon rundt våre synspunkter.

10 dødssynder når det gjelder outsourcing av lagerhold

Vårt første White paper i denne serien med uttalelser fra våre eksperter er “10 dødssynder når det gjelder outsourcing av lagerhold”. Her beskrives de 10 vanligste feilene når det gjelder holdninger, forventninger og implementering av å outsource ditt lagerhold. For å lese alt må du laste ned vårt White paper:

LAST NED 10 DØDSSYNDER NÅR DET GJELDER OUTSOURCING AV LAGERHOLD