open/close

Tjenester

Med våre tjenester på jernbanetransport hjem fra Kina får du en stabil transittid som gir presisjon i planleggingen av din forsyningskjede

Våre tjenester hjem fra Kina gir deg effektiv og sikker jernbanetransport med kort transittid. 

Full Container Load (FCL)

Vi tilbyr deg transporter fra dør til dør eller fra terminal til terminal. Uansett hvor dine fabrikker er plassert i Kina så hjelper vi deg med å finne frem til den jernbane og hub, som lever opp til dine transportbehov og ønskede transittider.

Less than Container Load (LCL)

Vi tilbyr deg et fast oppsett med vår egen LCL-løsning mellom Kina og Europa. Vi konsoliderer alle dine LCL-bookinger i containere på egne lagre i Kina. Når containerne med dine varer ankommer til Europa mottas de på våre egne lagre, hvor de åpnes og tømmes.

Vår egen håndtering gjennom hele forløpet sikrer deg en effektiv og sikker jernbanetransport hjem fra Kina. Alle våre konsoliderte containere fra Kina blir håndtert gjennom vår gateway, som har full oversikt over alle sendinger.

Buyer’s consolidation (BCN)

Kjøper du gods fra flere leverandører i Kina, konsoliderer vi gjerne godset ditt i containere. Vår ekspertise og mange års erfaring med optimering av fyllingsgraden, vil redusere dine transportomkostninger hjem fra Kina.

Har du spørsmål til våre tjenester på jernbanetransport fra Kina, send mail til rail@no.dsv.com.

Få et pristilbud