open/close

DSV XPress

Statusoppdateringen nedenfor er et øyeblikksbilde av situasjonen i dag, 25. mars 2020

DSV XPress status den 25. mars 2020

I DSV XPress møter vi fortsatt relativt få utfordringer knyttet til COVID-19 og har derfor fremdeles tilstrekkelig kapasitet til import- og eksportforsendelser. 

Under nåværende omstendigheter, henter og leverr vi forsendelser til stort sett alle destinasjoner, samt håndterer forsendelser fra 0,5 til 500 kg. pr. kolli. 

Henting og levering 

Flere land har innført forebyggende tiltak for å begrense smittespredningen som har resultert i stengte bedrifter, kontorer og butikker. Dette kan påvirke får henting/levering av XPress-forsendelser. Ved noen tilfeller ønsker vi å gjøre dere oppmerksomme på at vi ikke kan utføre jobben. 

Vi anbefaler derfor at du som kunde holder tett dialog med dine leverandører/kunder, i tillegg til at avsender/mottakers fravær ikke hindrer henting/levering. Dersom DSV XPress ikke kan gjennomføre en gitt forsendelse, bærer du som fraktbetaler risikoen og kostnadene. 

Dersom du er DSV kunde og har spørsmål til dine forsendelser, ber vi deg ta kontakt med din lokale DSV-representant i DSV XPress. 

Les mer om DSV XPress