open/close

Kina

Statusoppdateringen nedenfor er et øyeblikksbilde av situasjonen i dag, 1. april 2020

Kina status den 1. april 2020

Hos DSV følger vi utviklingen i Kina nøye og er i tett dialog med våre kinesiske DSV-kollegaer. 

Det vi vet er at det ser ut som en normal hverdag i Kina igjen, der butikker og fabrikker har åpnet opp. Alle DSV-kontorer er i full drift. 

Samtlige av landets restriksjoner for å begrense smittespredningen av COVID-19 er opphevet, med unntak av Wuhan og Hubei-provinsen. Sett bort ifra Hubei, går innlandstransport som normalt igjen og sendinger kan fritt krysse provinser slik at varer kan transporteres til og fra flyplassterminaler, jernbaneterminaler og havner. 

Siden passasjerflytrafikken er innstilt medfører dette knapp kapasitet på luftfrakt. I denne ekstraordinære situasjonen står heldigvis DSV godt rustet ved at vi er en av verdens største aktører på luftfrakt og har en sterk posisjon i markedet. På bakgrunn av dette har vi vårt eget charternettverk som sikrer en luftbro for import og eksport til øst.

I tillegg til charternettverket, har vi flere andre løsninger som sikrer våre kunders forsendelser til og fra Kina. Løsningene tar hensyn til ditt transportbehov, varenes spesifikasjon, transittid og ikke minst pris. Blant annet er disse løsningene: 

Dersom du er DSV-kunde og har spørsmål i forbindelse med dine forsendelser, ta kontakt med oss.