open/close

DSV Road og DSV Air & Sea flytter sammen i Kristiansand

Vi er på plass fra 10. desember

Kristiansand

I forbindelse med at vi starter opp vårt samarbeid med Transport-Service AS, flytter DSV Road AS sine aktiviteter fra Arendal til Kristiansand. Nærmere bestemt Skibåsen 39 (Sørlandsparken). I den forbindelse ser vi det som en god mulighet for å flytte vår Air & Sea og Road avdeling under et tak i Kristiansand til glede for både kollegaer og kunder på sørlandet.

Her vil vi være representert med operasjonelt personell innenfor nasjonale og internasjonale biltrafikker samt vårt lokale salgsteam for både bilfrakt og sjø/fly frakt.

For våre kunder betyr dette at vi får en sterkere lokal forankring i Kristiansands-omådet, gjennom at våre meget kompetente og servicemindede medarbeidere kommer enda nærmere våre lokale kunder.

Vi er på plass i Kristiansand den 10. desember og vi ser frem til å kunne ønske våre kunder velkommen til de nye lokalene.
Vi har også gleden av å meddele at Adam Weise tiltrer stillingen som Branch Manager for Road-divisjonen.

Har du spørsmål, eller trenger du mer utfyllende informasjon vedrørende  dette, ber vi deg ta kontakt med din kundeansvarlig, eller en av følgende personer:

- Adam Weise, Branch Manager Kristiansand: adam.weise@no.dsv.com
- Lorentz Waage, Salg: lorentz.waage@no.dsv.com
- Stian Waage, Salg: stian.waage@no.dsv.com
- Bernt-Inge Madsen, Salg Air & Sea: bernt-inge.madsen@no.dsv.com