open/close

DSV og Panalpina

Les mer om Panalpina integrasjonen, hva som har skjedd siden sist og veien videre

DSV og Panalpina

Siden sist 

Etter avsparket for integrasjonen mellom DSV og Panalpina i august, har utviklingen av selskapet som helhet virkelig satt fart. 

  • Den 24.september endret DSV AS navn og er nå offisielt blitt DSV Panalpina AS. Navneendringen berører kun morselskapet. 
  • Styreformann Kurt Larsen har gått av med pensjon og har avsluttet sin karriere i DSV etter 30 år. Larsen har hatt en sentral rolle i DSVs historie og utvikling av selskapet. 
  • Thomas Plenborg erstatter Kurt Larsen som ny styreformann og Jørgen Møller blir assisterende styreformann. 

Veien videre 

Våre IT systemer er under utvikling til å bli fullt integrert, men innen den tid kan du som kunde fortsette å bestille og spore sendingene dine på samme måte som tidligere. I tillegg til dette vil vi få flere kollegaer med på laget slik at vi er bedre rustet til å ta imot flere bookinger uten at dette skal gå utover vår kundeservice. 

Det jobbes stadig med å gi en sømløs kundeopplevelse på tvers av alle land og i bransjen, noe som ikke vil endre seg over tid, men snarere bli et enda høyere prioriteringsområde. Fremover vil vi kunne introdusere flere typer produkter og spesifikke vertikaler. 

Allerede sterke kundeforhold vil derfor dra nytte av integrasjonen ved at kundene våre vil få en økt ekspertise, enda bedre tjenester og operasjonell kompetanse. 

Integrasjonen i Norge for vår Air & Sea divisjon

1.november 2019 ble offisiell dato for overgangen fra Panalpina kunder til DSV. Overgangen medførte at tidligere Panalpina avtaler nå er trygt i hendene hos vår Air & Sea divisjon. Overgangen har så langt gått smertefritt og som forventet. 

Vårt fokus har hele veien vært å sikre en stabil og trygg overgang, samt alltid opprettholde våre verdier om at kundene våre kommer først. Vi jobber derfor alltid med å sikre oss langsiktige samarbeid og yte den beste servicen for våre kunder. 

Les mer om integrasjonen fra tidligere nyhetsartikler her

Dersom det er spørsmål ber vi deg ta kontakt med ditt nærmeste DSV kontor.