open/close

DSV Rail - Enkel og effektiv jernbanetransport

Haster dine varer? Trenger du enkel og effektiv transport? Med jul og nyttår rundt hjørnet kan ofte plassen på fly og skip være knapp - Benytt DSV Rail og sikre deg dine varer fra Kina i god tid!

DSV Rail

Benytt DSV Rail for enkel og effektiv transport 

Med jul og nyttår rundt hjørnet, vil det være større press på kapasiteten når det gjelder fly-og sjøfrakt. Vi anbefaler alle våre kunder å booke i god tid, spesielt i forkant av Chinese New Year. Dersom du ønsker varene dine fraktet fra Kina på en enkel og effektiv måte, anbefaler vi å benytte DSV Rail.

Med våre kontorer i Europa og Kina tilbyr vi deg samlede jernbaneløsninger hele veien fra dør-til-dør. samt dokumenthåndtering og konsolidering av både FCL- og LCL-containere. Jernbanetransport gir en kort transittid og er et effektivt alternativ til sjøfrakt, samtidig som det er en billigere løsning enn flyfrakt. 

Dine fordeler med DSV Rail

Vi tilbyr jernbanetransport med en høy grad av fleksibilitet. Har du større og mer komplekse volum som krever høy frekvens og stabilitet, er jernbanetransport absolutt det beste alternativet til våre tradisjonelle transportformer. 

  • Vi tilbyr deg dør-til-dør håndtering av dine sendinger
  • Du får stor leveringspålitelighet på høyde med våre flyfraktløsninger
  • Et grønnere alternativ (redusert utslipp av CO2)
  • Høy kapasitet som gir deg plass til store og komplekse sendinger
  • Høy frekvens på avganger 
  • Høy sikkerhet med mulighet for full vareforsikring under hele transporten

Jernbanetransport fra Kina

Med et stort jernbanenettverk bestående av flere hubs i både Europa og Kina, får du fraktet en full container mellom Kina og Europa på bare 14-17 dager. Med konsolideringsmuligheter fra alle større havnebyer i Kina, transporterer vi ditt gods effektivt hjem fra hele Kina på bare 15-21 dager. 

Større havnebyer i Kina: 

Du finner en oversikt over de nødvendige dokumentene for jernbanetransport fra kina her

Les mer om jernbanetransport her

Har du spørsmål om DSV Rail fra Kina til Europa, send en mail til rail@no.dsv.com.