open/close

Industrielle prosjekter

DSV Prosjekt har lang erfaring innen transport av industrianlegg, maskiner og komponenter fra produksjonsfabrikker til fabrikker over hele verden

Våre primære industrielle prosjektkunder er:

  • Internasjonale olje- og gassvirksomheter
  • Multinasjonale produsenter av utstyr til infrastruktur
  • Spesialiserte leverandører
Vi har også erfaring med, og tilbyr logistikkytelser innenfor luftfart, marine og el- og varmeverk. Både DSV og DSV sine kunder nyter godt av vårt langvarig samarbeid som skaper gjensidig vekst.

Multimodal dør-til-dør transport

Vi skreddersyr våre logistikkytelser på bakgrunn av hver enkelt kunde sitt behov. Via vårt sterke globale nettverk utfører vi oppgaver over hele verden. 

Ved å planlegge våre multimodale dør-til -dør transporter på bakgrunn av cost-benefit analyser og grundige undersøkelser så er vi i stand til å levere pålitelige, omkostningseffektive og sikre transport- og logistikkløsninger. Vi tilbyr også lokasjonsanalyser og dokumentasjon av ruter, havner og transportformer når det måtte være behov for det.

Vi håndterer hele logistikkprosessen for våre kunder og tilbyr statusrapportering og rapportering av delmål. Erfarne DSV medarbeidere og havnesjefer står for overvåkning av lasting, omlasting og lossing.

Få et pristilbud