open/close

Tjenester

Allsidige og pålitelige transport- og logistikkløsninger uansett destinasjon

Full Container Load (FCL)

Du som kunde tilbys dør-til-dør og havn-til-havn tjenester. Våre tjenester inneholder dør-til-dør og havn-til-havn tjenester, og alle kombinasjoner som finnes imellom. Uansett destinasjon - godset ditt leverest til avtalt tid og pris, på tvers av landegrenser og kontinenter over hele kloden.

Less than Container (LCL)

Vi betjener de fleste destinasjoner i hele verden minst en gang i uken. Vi er opptatt av å møte dine behov. Som kunde tilbys du regelmessige og hyppige avganger på et stort utvalg av både interkontinentale og kortere sjøruter. LCL containere håndteres i vårt eget nettverk. Vi konsoliderer godset via våre egne gateways og betjener de fleste destinasjoner i hele verden minst en gang i uken.

Buyer's Consolidation

Kjøper dere gods fra flere leverandører? Hvis dere kjøper gods fra flere leverandører kan vi konsolidere varene og dermed optimalisere utnyttelsen av containeren. Konsolidering reduserer omkostningene.

Temperatur Controlled Containers

Vi tilbyr kjøl- og frystjenester
Gods som trenger temperaturkontrollerte omgivelser kan transporteres i egnede containere. Eksempler på kjøl- og frysgods:

- Frukt
- Grønnsaker
- Meieriprodukter
- Fisk
- Kjøtt

LAST NED VÅRT WHITE PAPER OM FERSKVARER

Cross Trade

Som kunde kan du drive virksomhet i et land, kjøpe gods fra et annet land som skal leveres i et tredje land. Det er slik vår Cross Trade tjeneste fungerer.

Door-to-door

Vi tilbyr dør-til-dør logistikk. Du tilbys dør-til-dør tjenester som inkluderer innlandstransport, lagerhold og distribusjon. Fullstendig styring av forsyningskjeden for import- og eksportvarer.

Break Bulk

Har du gods som ikke kan transporteres i container? Vi tilbyr dør-til-dør tjenester som inkluderer innlandstransport, lagerhold og distribusjon. Fullstendig styring av forsyningskjeden for import- og eksportvarer.

Warehousing

Du som kunde tilbys lagerhold. Våre bransjespesifikke lagerløsninger tilpasses individuelle produkt- og markedsbehov.

Roll on/Roll off

Ro-ro skip er konstruert for å frakte hjullast, for eksempel biler, lastebiler, trailere og jernbanevogner. Disse kommer på og av skipet for egen maskin og man trenger ikke kran for å laste og losse.

Transportenheter

DSV tilbyr deg som kunde en stor og moderne containerflåte. Vår containerflåte omfatter alt fra dry containere, reefer-containere til spesielt utstyr. Den rette containeren og den mest hensiktsmessige pakkingen av containeren gjør det mulig å få plass til mer og dermed transportere godset mest mulig sikkert. Finn spesifikke mål og beskrivelser av hver enkelt containertype i menyen under.

last ned vårt white paper om den indiske skattereformen

 

Få et pristilbud