open/close

DSV ETA

For første gang er det mulig at få ETA (Estimated Time of Arrival) på B2B-forsendelser i myDSV - Dette gjelder kun for veitransport og i første omgang kun vår lokaldistribusjon ut fra Vestby og Ålesund.

Med DSV ETA får du et to-timers tidsvindu for henting og levering på sendingene dine, som gir deg mer fleksibilitet. 

Dette betyr at hente- og leveringsoppdrag, utført av lokaldistribusjon, vil fremkomme med "forventet leveringstid samme dag" i myDSVs sendingsoversikt. Dette gjelder både for våre kunder og våre ansatte. 

Få en mer effektiv planlegging og optimalisering av arbeidsflyten din, basert på sanntidsdata. Med DSV ETA kan du enkelt spore sendingene dine via myDSV. 

DSV ETA styrker din bedrift og reduserer samtidig CO2-utslipp takket være optimalisert ruteplanlegging. 

DSV ETA i Norge

Det er kun sendinger utført av vår lokaldistribusjon ut fra Vestby og lokaldistribusjon i Ålesund dette gjelder for, i Norge. 

Informasjonen vil bli gjort tilgjengelig i myDSV etter at distribusjonsbilen har forlatt terminalen.  

Part- og fulloads vil ikke ha denne funksjonen i første omgang. 

Vi bryter ned kompleksiteten for å styrke din bedrift

Med DSV ETA bryter vi ned datakompleksiteten i nettverket av B2B-sendinger. Denne innovative løsningen samler all relevant informasjon på tvers av grenser og systemer på en plattform, nettopp for å gi deg sanntidsstatus på dine sendinger. 

DSV ETA samler inn GPS-data fra det øyeblikket distribusjonsbilen forlater terminalen. Hvis det er uforutsette hendelser på ruten som trafikkork eller sperring, blir de registrert umiddelbart og ETA blit oppdatert. 

Alt du trenger å gjøre for å få ETA på din neste sending, er å logge deg på myDSV. Her du kan du enkelt registrere din e-postadresse eller ditt telefonnummer, slik at du kan motta varsler om endringer mens du er på farten.